BBQ essentie

ecommerce, design, custom development

De uitdaging.

Nieuw tijdperk voor Rauw BBQ: een geavanceerde website, verhoogde online merkbekendheid en een sterke SEO-strategie. Ons doel? De essentie van Rauw BBQ vastleggen en klanten betoveren. Bereid je voor op een onweerstaanbare online smaakbeleving, ontworpen om de honger te stillen en harten te veroveren.

Achtergrond.

Rauw BBQ, geboren uit een passie voor vuur en smaak, begon als een droom van grillmeester Fabio Istoczak. Met liefde voor authentieke BBQ-technieken en geselecteerde ingrediënten creëert hij onvergetelijke culinaire ervaringen. Het verhaal van Rauw is geworteld in traditie, maar verrijkt met innovatie en de liefde voor streetfood.

Oplossing.

Rauw’s nieuwe website versterkt de merkbekendheid en verhoogt de zichtbaarheid via organisch verkeer. Dankzij slimme SEO-strategieën bereiken ze nu een breder publiek en bieden ze een onvergetelijke digitale smaakbeleving. Ontdek het beste in ambachtelijke barbecue met een simpele klik.

Rub, smoke, eat, repeat.

Rauw BBQ is een culinair meesterwerk waar smaak en passie elkaar ontmoeten. Onze grillmeesters bereiden sappige ribs, steaks en meer, met verse ingrediënten en ambachtelijke finesse. Ervaar de authentieke smaak van barbecuen. Ontdek onze menu’s en dompel jezelf onder in een wereld van onvergetelijke smaken en heerlijke grillkunst.

Nog meer abnormale cases

Ducati

Research, Print Design, Content Creation, Website Design